Het kan verkeren…

Al een paar dagen voelde ik me bij tijd en wijle nogal beroerd. Maar dan trok het weer weg en was ik weer kiplekker. Stress misschien.

Maar afgelopen dinsdag vond ik het tijd om naar de dokter te gaan. Die gaf een verwijzing voor de POB-poli (pijn op de borst). Woensdag en donderdag stond er wat op het programma, dus vrijdag dan maar. Zo ernstig kon het niet zijn, dacht ik. Maar nee hoor, voor ik het wist zat ik gisterenmorgen in een rolstoel en werd ik naar de hartbewaking gereden. En daar lig ik dan…. In afwachting van een hartcatheterisatie. Het kan verkeren…… Maar ik hou jullie op de hoogte!

10 thoughts on “Het kan verkeren…

  1. Loop achter met bloglezen en zie nu tot mijn schrik wat er inmiddels allemaal op je pad is gekomen, heftig! We hopen snel weer goede berichten van je te horen en veel sterkte gewenst

  2. Dat is wel schrikken voor jullie! Gelukkig dat je je waarschuwingen serieus nam. Veel sterkte!

  3. Gelukkig dat je werk maakte van je klachten en gelukkig wordt er goed naar gekeken. Ik duim dat er spoedig duidelijkheid komt over je klachten en een evt. behandeling. Toitoitoi voor jou en de jouwen.

    Lieve groet,

    Dorothé

  4. Dat is schrikken, zeg. Ik miste je vanmorgen al met ‘Stuureenfoto”. Gelukkig ben je in goede handen. Sterkte en beterschap!!!

  5. Jeetje, Els, ik schrik hier behoorlijk van. Heel veel sterkte, hoor. Goed dat er direct werk van gemaakt wordt.

Comments are closed.