Jubileum

Nee, niet onze trouwdag was de aanleiding van dit blogje. Maar wel het 200e bericht van Stuureenfoto. Zelf had ik het helemaal over het hoofd gezien, maar ja, de computer houdt dit allemaal nauwkeurig bij.

Bij zo’n terugblik hoort een selectie uit de vele foto’s die toegeleverd zijn. Hier een paar volkomen willekeurig gekozen foto’s, van de meest trouwe inzenders (klik op de foto voor een vergroting):

2 thoughts on “Jubileum

  1. Bedankt Els, dat je elke week weer een foto-onderwerp verzint en de website bijhoudt en iedereen nog van commentaar voorziet ook.Leuk. Ik zie er wekelijks naar uit, wat je nieuwe onderwerp is, zodat ik weer kan zoeken. Maar dat het nu al de 200ste keer is…….Van harte gefeliciteerd met dit jubileum en ik hoop dat je het steeds nog leuk vindt om door te gaan. Heel erg bedankt.

  2. Nou goed gedaan, Els. Ik snap niet hoe je elke keer weer een onderwerp verzint. Ik beleef er vaak plezier aan. Dus dankjewel

Comments are closed.