Puzzelen

Deze puzzel kreeg ik met kerst. Niet iets wat in één avond klaar is. Dus eerst maar een puzzelkleed aangeschaft, zodat ik het ook kan opruimen als ik geen tijd heb om er rustig aan te zitten.

Het is een prachtige herfstplaat van de Japanse tuin in Vancouver. Maar aan de linkerkant zijn de struiken grijsachtig groen en aan de rechterzijde juist groenachtig grijs. En al die oranjerode bladeren zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden. Dat is dus wel even goed zoeken naar het juiste stukje. Maar het vordert gestaag. De brug was het gemakkelijkst en dus ook het eerste klaar. Ik kan nog veel avondjes voort…..

 

2 thoughts on “Puzzelen

  1. Toevallig kreeg ik zondag van mijn schoondochter 3 Jan van Haasterpuzzels terug die ze had geleend. Ik kreeg meteenweer zin!

  2. Ik kreeg ook een ouderwetse puzzel met kerst, eentje die aan de buitenranden niet recht is maar in de vorm van een retor VW surf van… heel moeilijk te leggen, leuke uitdaging

Comments are closed.