Film

Chez Nous

Bettie was al geweest en vond hem leuk en dat was ie ook! Zomaar een film waar je heerlijk om kon lachen. Prima vermaak dus op een regenachtige zondagmiddag.

Maar wat mij altijd zo verbaast, is dat iedereen na het laatste shot meteen opstaat en de zaal uitloopt. Want de film is dan nog niet afgelopen. Er volgt nog een hele lange aftiteling (die mij meestal te snel gaat en ik dus niet kan lezen, maar toch) met daarin de namen van alle acteurs en de anderen die aan zo’n project hebben deelgenomen. Allemaal mensen die met hart en ziel er aan gewerkt hebben en dan volkomen de vergetelheid induikelen. Jammer toch? Als we nou allemaal nog even blijven zitten, krijgen ook die mensen de verdiende aandacht.

2 thoughts on “Film

  1. Wij hebben hier een filmhuis en daar is het echt not done om de zaal te verlaten voor de complete aftiteling is geweest. Maar ze vertoonden ook deze film en daar is dan toch een ander publiek, want de aftiteling werd niet afgewacht. Leuk dat je de film leuk vond!

Comments are closed.