Vergissing

Bij Bettie zag ik dit blog. En ik moest meteen denken aan wat ik zelf meemaakte.
Na de dood van mijn schoonmoeder gingen schoonzus en ik het huis schoonmaken. Er waren nogal wat spullen weg te doen en daarom reed ik nog even met wat vuilniszakken achter de vuilnisman aan.
Bijna terug bij mijn schoonmoeders huis kreeg ik een aanrijding. Ik had een auto van rechts niet gezien en door de schok van die aanrijding vloog ik ook nog eens tegen een geparkeerde auto aan. Onze auto, die pas 6 weken oud was, was compleet total loss. Gelukkig mankeerde ik niks, maar er moest van alles geregeld worden en ook moest de auto weg getakeld worden.

Toen de takelwagen kwam, vroeg de chauffeur me om mijn autosleutels. Zonder na te denken, stak ik mijn hand in mijn zak en gaf hem de sleutel. Verbaasd keek hij me aan en zei toen “Daar krijg ik hem niet mee aan de praat”. Hij opende zijn hand en daar lag…….. een tampon in. De sleutel zat in mijn andere zak.
Als ik er nu aan denk, krijg ik nog een rooie kop!

3 thoughts on “Vergissing

Comments are closed.