Dom, dom, dom

Om de een of andere (voor mij) vage reden liep het geheugen van mijn smartphone helemaal vol. Wat ik ook deed, apps naar de SD-kaart zetten, de telefoon regelmatig uitzetten, apps verwijderen. Het hielp allemaal niets. De enige oplossing leek me om alles weer op de fabrieksinstellingen terug te zetten. Ik maakte een back-up en dacht dat ik daarmee alles bewaard had.

Maar toen ik na het terugzetten zocht naar de contactpersonen, bleken die allemaal verdwenen te zijn. En ook niet in de back-up te staan. Nu blijft er dus niets over dan alle gegevens weer handmatig er in te zetten. Pfft, dat kost me dus wel een paar uurtjes.

Moderne snufjes, bijdetijdse gadgets, grrrrr…….

3 thoughts on “Dom, dom, dom

  1. Tja, moderne techniek, allemaal leuk, maar het moet wel werken… En er mag niets misgaan….Succes met het terugzetten van je gegevens!

  2. Hier vandaag met de TomTom gestoeid. Soms zijn die apparaten heerlijk, maar soms…

    Mijn tip is om je contactpersonen 2x op te slaan. 1x in je telefoon en 1x op je sim. Je moet dan alleen even opletten dat je bij wijzigingen 2 nummers wijzigt.

Comments are closed.