Stiekeme reclame

Bij het kaartje voor de Gaultier tentoonstelling in de Kunsthal kregen wij een voucher met een code. Daarmee zou je een reisje naar Parijs, met een bezoek aan een modeshow van Gaultier kunnen winnen. Nou, dat leek me wel wat.
Ik toetste het opgegeven telefoonnummer in en zag toen dat het een actie van de Bak/Giroloterij is. En een beetje nattigheid voelde ik al wel. Maar nee hoor, vertelde de dame aan de telefoon, dit stond helemaal los van de loterij. Als ik nou die code opgaf…. Dat deed ik dus braaf, evenals mijn telefoonnummer en mijn naam. Want ja,stel dat je een prijs gewonnen hebt, dan moeten ze je dat toch laten weten… Ja, das waar. Maar toen ik mijn geboortedatum, postcode én het huisnummer moest geven, was ik het goed beu. Dan hebben ze al mijn gegevens. Ja, dan sturen we u zo nu en dan wat …… Ja, wat ze sturen heb ik niet meer gehoord. Ik haakte af. Zo´n actie is gewoon een stiekeme manier om aan persoonsgegevens te komen.
Dan ga ik maar niet naar Parijs!

3 thoughts on “Stiekeme reclame

  1. Els, bij mij is het ook gelijk in het oud papier gegaan, toen ik de voorwaarden las… wel jammer want ik had wel zin in Parijs.

  2. Ik doe al lang niet meer mee aan al die vage dingen waarbij je iets kunt winnen. Ik vraag me af of er ooit wel iemand is die dat iets wint.

  3. Goed van jou, ik tuin er altijd in omdat ik vind een reisje winnen het leukste is dat een mens kan winnen. En Frits ergert zich dan gigantisch.

Comments are closed.