Ongewoon gebruik

In de loop van de tijd verzamel je een heleboel apparaten die eerst beslist  zoooo handig leken, maar die later ergens op een donker plekje staan te verstoffen. Want hoe vaak gebruik je nou een wafelijzer, tostimaker, pastamachine?

Hier staat in ieder geval een zelden gebruikt wafelijzer. Resoluut wegdoen is één optie. Maar je kunt er ook eens met andere ogen naar kijken.

Op deze site zag ik een alternatief gebruik van het wafelijzer. Ik heb het meteen uitgeprobeerd met aardappelpuree. En het werkte prima. Zo ziet de maaltijd er weer eens iets anders uit. En voor moeilijk etende kinderen is het misschien een oplossing?

 

3 thoughts on “Ongewoon gebruik

  1. ik heb niet zo’n apparaat maar een waar je verschillende platen in kan doen. Door jouw bovenstaande tip hebben wij vanavond dus heerlijk aardappelwaffels gegeten. Echt heel erg blij met deze tip.

  2. Ik maak altijd rond kerst een hele berg wafels, naar een familierecept. Het is bij ons echt traditie, dus een wafelijzer in de kast is een must!

Comments are closed.