Ongelofelijk

Drie jongens van 13, 15 en 16 verkrachten een meisje van 14, een vierde filmt het en zet het op internet.
Wat denken die jongens? Vinden ze het stoer? Geeft het ze macht? En vooral wat denken ze over vrouwen en meisjes?
Het is te gek voor woorden, te akelig om over te denken.
Er is iets faliekant mis met die kinderen. Maar hoe moet het dan verder? Ik ben bang dat het nooit meer goed komt.

 

3 thoughts on “Ongelofelijk

  1. Behalve dat het uiteraard zeer kwalijk is dat dit heeft plaatsgevonden en ook nog op internet is gezet, vind ik het ook smakeloos dat er op televisie melding van werd gemaakt. Weliswaar werd het meisje onherkenbaar in beeld gebracht, maar er werd aangegeven dat het op internet zichtbaar was. Er zijn altijd weer mensen die de moeite nemen om naar zo’n youtube-filmpje te kijken. Wat bezielt een redacteur van PowNews om dit te vermelden?

  2. Ik denk dat het ermee te maken heeft dat iedereen dat alles bereikbaar is. In fantasie zoiets beleven is normaal op die leeftijd, maar het uitvoeren niet. Helaas zie je ontzettend veel fantasie op internet en tv en die wordt gepresenteerd als real life. Ik ben blij dat ik zelf het onderscheid nog kan maken. Het blijft wel verschrikkelijk dat het is gebeurd natuurlijk. Ik hoop van harte dat ze hun fouten inzien en dat het met hen en dat meisje uiteindelijk goed komt, maar er is nog wel een lange weg te gaan.

  3. Met deze kinderen is ontzettend veel mis. Je verstand staat er bij stil. Ik denk dat ze zwakbegaafd zijn allemaal en dat hun ouders ook niet hoog timmeren. Zoiets moet het toch wel zijn.

Comments are closed.