Mode ABC

Een tijdje geleden heb ik mezelf een ATC-project opgedragen. Ik kwam het idee op om een Mode-alfabet te maken. Het is heerlijk om zo maar lekker in mijn kamertje te rommelen en los te gaan met stempels, stansen, papiertjes en kleur.  Dit hier zijn de eerste 5 letters. Want dat is het fijne van zo’n zelf opgelegde opdracht, er zit geen drang achter. De volgende letters komen later.

Voor elke letter heb ik twee ATC’s gemaakt, soms met het zelfde onderwerp, soms heel verschillend. .

Al mijn ATC’s kunnen geruild worden. Ze staan op mijn Flickr-account.

3 thoughts on “Mode ABC

 1. Hi Els,

  Een beetje laat met commentaar, maar jij post ook zo vaak 😉

  Ik vind ze heel mooi, leuk, orgineel, grappig (die met dat decoleté) en erg verschillend. Ik ben benieuwd naar je volgende lading.

  groetjes,

  Dorothé
  http://djaktief.wordpress.com

Comments are closed.