Boeken

Al maanden lang zijn er plannen om onze boeken-kasten op te ruimen. Met pijn in het hart, ja. Want boeken doe je niet zo maar weg. Dus stellen we het steeds maar uit. Maar de kasten puilen uit en zoveel boeken staan er al jaren te verstoffen. Opruimen dus. We kijken elkaar aan en zeggen eensgezind “en geen boeken meer bijkopen!”
Iets dergelijks geldt ook voor mijn werkkamer. Daar kan nauwelijks nog iets bij. Dus heb ik mezelf ook opgedragen geen stempels, papier, knutseldingen meer te kopen.
Toch gingen we gisteren naar het “boekenfestijn”,  een enorme uitverkoop van allerhande boeken en hobbyspulletjes. Alleen maar om een kalender te kopen, en iets voor ….. en misschien, als ze er ……
Nou ja, het viel nog wel mee. Het was te sjouwen. Nu toch wel eerst opruiming houden!

2 thoughts on “Boeken

  1. Ik heb dezelfde beslissing genomen maar op mijn verjaardag kreeg ik toch weer boeken. De Verdovers van Anna Enquist houd ik echt zelf maar pretboekjes als b.v. met columns van Sylvia Witteman lees ik eerst, geef ze dan weg aan iemand die het ook wil lezen met het verzoek ze zelf ook weer weg te geven enz. Het werkt maar eigenlijk is het niet genoeg ☺.

  2. GEEN BOEKEN MEER KOPEN is al tijden mijn streven. Het lukt niet! En over hobbyspulletjes wil ik het niet eens hebben.

Comments are closed.