Opgeruimd

Zo, afgelopen weekend alle kerstspullen weer opgeborgen.
Het groen, de ballen, de slingers, alles weer in de doos en naar de zolder. Veilig achter het schot weggezet.
Ook de kerstkaarten moeten weg. Maar daar heb ik nog een plannetje mee. Nadat alle afzenders op een lijst genoteerd zijn (zodat we volgend jaar wat makkelijker kunnen zien wie wel en wie niet een kaart zal krijgen) worden ze bekeken op afbeelding.

En daarna gestanst of uitgeknipt voor hergebruik volgend jaar. Sommige zijn zo mooi, daar kun je het plaatje vrijwel in zijn geheel gebruiken, van andere wordt alleen een gedeelte gebruikt.
En nu maar hopen dat niemand een stukje van zijn eigen kerstkaart terug krijgt.

One thought on “Opgeruimd

  1. tip voor je Els: leg alle kaarten naast elkaar op de grond en maak een foto. Geef ze een nummer en zet dat op het lijstje dat je toch al maakte van de afzenders. Volgend jaar kijk je op de foto om vergissingen te voorkomen. Ik weet niet meer wat ik je gestuurd heb en ik vind het ook niet erg om dezelfde terug te krijgen. Het gaat immers om de gedachte erachter, maar er zijn mensen die er heel precies in zijn.

    groetjes,

    Dorothé

Comments are closed.