TMTA-dots

Al staat er de laatste tijd hier niet veel over mijn knutsel-activiteiten, dat wil nog niet zeggen dat ik er niets mee doe. Maar soms zijn de resultaten niet wat ik gewenst had en soms heb wel iets gemaakt, maar ben ik te laat voor de inzenddatum.

Maar dit keer doe ik toch weer mee met TMTA. De uitdaging was: maak iets met stippels. En dat deed ik. De achtergrond lag klaar, de jurk van de dame heb ik in Photoshop van kleur veranderd en met kleine parelstipjes versierd. Gestippeld lintje en ornament erbij en klaar.

Although I was not here for quite a while, I made soms cards in the last months. Some of them not worth while publishing, some ready too late to fit in the challenge.

But now I will take part in the challenge of TMTA. So I made an ATC for which the background was in my stash. The lady I found on internet, changed the colour of her dress with Photoshop, applied some pearly dots on her gown as well as some dotty ornaments. And there she is.

7 thoughts on “TMTA-dots

Comments are closed.