Scrabble

Een smartphone  wordt natuurlijk niet alleen maar gebruikt om te bellen, maar je kunt er ook spelletjes op spelen. Zoals Scrabble, al heet dat dan Wordfeud en is het een ietsje anders. Maar dat mag de speelpret niet bederven.
Je kunt met een bekende spelen, maar ook met een onbekende, die dan voor jou wordt uitgezocht. Hinderlijk is wel dat sommige mensen een spel accepteren, maar dan verder niets meer van zich laten horen.
Maar goed, ik speel nu regelmatig met Bettie en we geven elkaar geen duimbreed toe. Ben ik bijna in slaap, zoemt plots mijn telefoontje op het nachtkastje. En dan moet ik wel kijken. Echtgenoot snapt daar niks van, maar die wordt er gelukkig niet altijd wakker van.

6 thoughts on “Scrabble

 1. Ik speel op een tablet, de Samsung Galaxy Tab, met/tegen Kophieps, met/tegen mijn dochter en met/tegen Gam van PostbusO. En ook met/tegen mijn echtgenoot die het op een iPad speelt.
  Ach, Wieneke, je hoeft er niet bij te zitten wachten. Je hebt 72 uur de tijd voor je beurt als je tegenstander iets gedaan heeft, dus stressen is er niet bij. De piepjes kun je uitzetten, gewoon boodschappen doen, naar de dierentuin gaan, je boeken lezen, enz.

 2. Ja, dat begon inderdaad met bloggen. Ik vind dat eigenlijk wel heel bijzonder.
  Het zou leuk zijn als je meedeed, Wieneke. Ik wilde nooit zo’n telefoon, maar hij is echt handig. Niet alleen voor scrabble dus.
  Els: dertig??? Dan wierp ik de telefoon dramatisch uit het venster. Zou helemaal gek worden!

 3. 2Wieneke: Ja, dat kun je wel zeggen. Het klikt prima tussen ons. Als je nu ook zo’n telefoontje aanschaft, dan kunnen we ……. er zijn tenslotte 30 spelletjes tegelijkertijd mogelijk.

 4. Jullie twee zijn echte vriendinnen geworden, he? Komt dat door het bloggen?
  Ik heb slechts een doodgewoon ouderwets niksaandehandtelefoontje waar je alleen maar mee kunt opbellen, anders zou ik vragen of ik mee mocht spelen :-)))

Comments are closed.