Stil

Na zijn reis naar India zou oudste zoon even bij ons logeren, totdat hij weer een woning had. Een of twee weekjes, dus dat was te overzien.
Maar ja, soms lopen dingen anders. Geen baan, geen woning, dat is de regel in Nederland. Ook al had hij nog een aardig achterdeurtje, geen huisbaas wilde hem een woning verhuren. Dus moest er eerst een baan gevonden worden. En zo werden weken maanden. We begonnen er al aardig aan te wennen. ‘s-Morgens samen ontbijten, ‘s-middags gezamenlijk iets drinken. Elke avond een gezonde maaltijd, want ja, je kind geef je toch het allerbeste, nietwaar. Of hij kookte voor ons iets pittigs en exotisch. We vonden het eigenlijk wel heel gezellig, lekker knus.
Maar hij vond weer een baan én een leuk appartementje in hartje Rotterdam. Afgelopen weekend is hij verhuisd. En wij? We vinden het nu een beetje stil in huis. Moeten gewoon eventjes wennen aan de nieuwe “oude” situatie.

2 thoughts on “Stil

  1. Ja, dat heb je met die ‘comeback kids’. Ze laten je gewoon verweesd achter als ze weer weg zijn. Maar fijn dat hij weer een baan en een huis heeft. Ik vond zijn reislogjes erg leuk. Doe hem de groeten maar!

  2. Ja, dat snap ik, dat wennen aan de nieuwe ‘oude’ situatie. Maar het heeft natuurlijk ook weer zijn voordelen! En fijn voor je zoon dat-ie zo’n mooi plekje heeft.

Comments are closed.