Boze vogels

Hoewel ik probeer niet al te veel met mijn smartphone in de weer te zijn, heb ik sinds kort toch een verslavinkje. Want na de installatie van het uiterst domme spelletje “Angry Birds” wil ik steeds een level hoger komen. En dat kan soms heel lang duren.
Er bestaat ook een PC-versie van, maar die speel ik liever niet. Want dan kom ik nooit meer van die stoel af 🙁

Voor wie het spel niet kent, hier een impressie:

Ja, ja, ik weet het, niveau “diepe put” maar ach…. ik ben van de straat!

6 thoughts on “Boze vogels

  1. Aanrader:
    Zet er Wordfeud op, een soort Scrabble, béétje verslavend maar errug leuk, gratis voor Android, geen dom spelletje en lang niet zo tijdrovend als de boze vogeltjes (tenzij je op dertig borden tegelijk gaat spelen).

  2. Allebei zeer verstandige mensen!!

    **op achtergrond knikt echtgenoot instemmend mee **

    😉 😉 😉

  3. Jelle wil ook zo’n ding of een blackberry, maar wij niet, je begrijpt wel waarom.

Comments are closed.