Weetjes

Rekentestjes, quizzen, een boek met allemaal kleine wetenswaardigheden, ik ben er gek op. Dus was ik blij verrast deze site te ontdekken: Lipakeda. Ik kwam er toevallig op, al zoekend naar iets triviaals.

Kijk en test je parate kennis.

Dit is alvast vraag 1:
Hoe heet dit beeld en wie schonk het aan de VS?

3 thoughts on “Weetjes

  1. Ja leuk! En over weetjes gesproken. Ik heb ongeveer alle Amerikaanse acteurs bekeken en ook alle Britse, want ik was er heilig van overtuigd dat die van Beuningen een advocaat of zo iets speelde. En zeg nou zelf zo ziet hij er toch ook uit. En mijn nieuwste weetje is dat vlinderstrikje bow tie is!

  2. Lady Liberty werd geschonken eind negentiende eeuw door het Franse volk aan het Amerikaanse volk. Wat lief van die mensen, he? 🙂
    Een kleiner exemplaar staat aan de Seine in Parijs.

Comments are closed.