Verspilling

Als ik het goed begrijp, krijgt elk huishouden dat meedoet met de Postcodeloterij een dikke agenda in de bus. Ruim 500 gram papier, kleurig bedrukt.

Ik heb er niet om gevraagd en weet ook niet goed wat ik er mee moet doen. Als agenda vind ik  hem niet handig. Trouwens we gebruiken al jaren een klein handzaam agendaatje, dat bij de telefoon ligt en waar elke afspraak in wordt genoteerd. En dat doen we in 2011 ook weer.

Verder bestaat een gedeelte uit allerlei (voordeel)bonnen. Voor attracties, workshops en zo.

Wat een verspilling, want die voordeeltjes krijg je ook vaak bij andere gelegenheden. En wie gaat er nou op weg met zo’n joekel van een agenda in zijn tas?

Naar mijn mening allemaal weggegooid geld. Het merendeel van de bonnen blijft ongebruikt, geen goed doel wordt hiermee gesteund.

2 thoughts on “Verspilling

  1. Dan belanden ze bij een aantal mensen in de prullenbak, net als al die ongevraagde opdringerige post waarmee ze je tot deelname aan die loterij proberen over te halen.

  2. Nee, dat onhandige ding zal wel betaald worden door de bedrijven van die kortingsbonnen, maar die hadden hun geld beter kunnen besteden. Dáár zou ook eens flink het mes in moeten.

Comments are closed.