One World One Heart

Toen ik, ergens eind vorig jaar, las over het blog-event One World One Heart, besloot ik onmiddellijk daaraan mee te doen. Het leek me leuk, maar vooral hoopte ik op nieuwe bezoekers, zodat mijn pas gestarte weblog wat meer bekendheid zou krijgen.

En het was een overweldigend succes! Zelfs in mijn stoutste dromen heb ik niet durven denken aan zoveel respons. De eerste dag al kreeg ik meer dan 125 reacties. Na drie weken bleef de teller uiteindelijk stilstaan op ruim 400 berichten. Vanuit de hele wereld schreef men mij: uit de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Australie, Kroatie, Rusland. Ik kreeg zelfs een reactie uit Tuvalu. Ik heb eerst moeten opzoeken waar het lag: een klein eiland in de Stille Zuidzee.

Alle berichten heb ik gelezen en wie een weblog had, heb ik zoveel mogelijk persoonlijk bedankt.

Vrijdagnacht om 00.00 uur werd de inzendtermijn gesloten en kon de trekking beginnen. De drie prijswinnaars heb ik inmiddels een e-mail gestuurd en om hun adres gevraagd. Zodra ik het heb, stuur ik de cadeautjes aan hen op.

Volgend jaar doe ik vast weer mee met One World One Heart!!

Flying-carpet-gedicht

Somewehre in the end of last year I read about the One World One Heart event and immediately I decided to participate. Just for fun, but I also hoped to get new visitors to my newly started weblog.

The success was overwhelming! Even beyond my wildest dreams I did not dare to think about so much response. Already the first day I have got more dan 125 reactions. After three weeks the counting stopped at more than 400 comments. I have got messages from all over the world: the United States, various countries in South America, Australia, Croatia, Russia. I even got a reaction form Tuvalu. I had to search it on the map: it is a small island in the Pacific.

I have read all the messages. I tried to thank everyone personnally, although it was not possible to reach all.

Fridaynight at 00.00 hrs. the term to give comments expired and the drawing started. I have sent an e-mail to the three pricewinners and asked them to send me their address. As soon as I have it, I will post the give-aways.

Next year I definitely will be part again of One World One Heart!!!