Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Begin van de maand, dus weer een Nederlands liedje. Ditmaal van Senne Guns: De goudvis.

Als de clip niet start, dit is de link

5 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Ik hoop zo niet te eindigen en trouwens, ik hou niet van goudvissen.

  2. Erg mooi gezongen en getekend! Ik dacht dat het Raymond vh Groenewoud was!

Comments are closed.