Een beetje privacy

Laatst waren we niet tevreden met de hotelkamer die ons werd gegeven. Niet om het uitzicht niet mooi was, maar omdat dat er geen deur in de badkamer zat. We moesten er niet aan denken, ook al zijn we al heel lang samen.

Samen door één deur, samen een badkamer delen, geen probleem. Maar als je even rustig, echt privé, je wilt afzonderen, dan moet die deur toch dicht. Het haakje hoeft er niet persé op, maar gestoord willen we niet worden.

Gelukkig kon alles geregeld worden, er was een andere kamer beschikbaar.

Maar we verbaasden ons er wel over dat andere gasten blijkbaar geen moeite met het gebrek aan privacy hadden.

Toch zijn er meer mensen die geheel privé de ruimte willen hebben. Lees maar wat Rudolph van Veen er “Ongezouten over schreef.

12 thoughts on “Een beetje privacy

  1. Ik ben ook van de aparte wc met deur, maar je komt ze niet vaak tegen. En verhaal van Rudolph is best herkenbaar, vooral dat gehannes met je spullen in de badkamer:)

  2. Mee eens, hoor. Het is gewoon raar dat een wc geen deur heeft. Maar de meeste hotelkamers hebben een badkamer met een wc. We zijn al een paar maal in moderne hotels geweest, die een aparte wc en aparte badkamer hebben. Dát is helemaal fijn.

Comments are closed.