Puzzel

“Maar” 500 stukjes, dus het leek een gemakkelijk exemplaar. Maar daar vergiste ik me toch hevig in.

Want de stapel quilts op deze puzzel bestaan allemaal uit diverse lapjes met een ander patroon, een ander kleurtje, maar wel harmoniërend. Dat leverde heel wat gezoek op.

Ik ben er dan ook best een tijdje mee bezig geweest. Maar dat hinderde niet, want ik heb er wel heel veel plezier aan gehad. Ik wilde per se de quilt één voor één compleet maken. En al lukte dat niet altijd, je zag de puzzel van beneden naar boven wel groeien.

Heel veel zoeken tussen alle stukjes in de doos maakte dat mijn hoofd leeg werd. En dat is ook een fijne bijkomstigheid.

En nou maar weer eens iets heel anders. Er wachten nog nog wel wat andere puzzels in mijn kamer.

Wat het is, laat ik later weer zien 😉

5 thoughts on “Puzzel

Comments are closed.