Maandag met muziek

Weer een keer iets heel anders, volksmuziek. Van Corsica, met voor mij totaal onbekende artiesten. Maar onbekend maakt onbemind en dat is jammer. Want het is prachtig!

Nota bene:
Het is soms wel begrijpelijk dat artiesten of platenmaatschappijen niet willen dat hun link zo maar gratis wordt afgespeeld op een blog of website. Maar het is lastig om op voorhand te bekijken of een YouTube link werkt of niet. Daarom probeer ik ook altijd de link er onder bij te zetten. Ik hoop dat het filmpje wel dan wel werkt.

Als het filmpje niet start, dit is de LINK

3 thoughts on “Maandag met muziek

  1. @ Sjoerd: Ik geloof in middels de reden dat het niet werkt gevonden te hebben. Dus moet het in de toekomst beter werken. Maar voor alle zekerheid zal ik toch nog maar de link er bij blijven vermelden.

  2. Ik weet niet hoe je de link aanmaakt, in het algemeen genomen werkt het wel. Mooi stukje muziek overigens.

Comments are closed.