Foutje

Gisteren stonden er ineens twee blogs hier. De “Quote” had ik inderdaad gepland voor de zaterdag, maar het blog over “De dikke Van Dale” had pas vanmorgen moeten verschijnen.

Het is geen ramp, maar ik baal er wel een beetje van. Ik plan mijn blogs altijd en dat ging tot voor kort met een kalender die de dag markeerde wanneer een blog gepland stond. Nu blijven de dagen gewoon blanco en moet ik soms even terug zoeken in een “ouderwetse papieren” agenda om te kijken of ik al iets bedacht heb. Ter verduidelijking het gaat om deze kalender. In de komende week staan al wat blogs gepland, maar dat is hier dus niet te zien.

En dus hoop ik dat ik hier de gouden tip krijg om dat weer terug of verbeterd te krijgen. Misschien is het een plugin, misschien moet ik mijn instellingen veranderen…?

Als iemand een oplossing weet, hoor/lees ik dat graag.

8 thoughts on “Foutje

  1. Dat is inderdaad vervelend zeg. Ik kan dit instellen aan de rechterkant van de blogpost. Begrijp ik goed dat je daar die optie niet meer ziet? Ik heb er geen plugin voor nodig.

  2. Af en toe krijg ik een punthoofd van al die besognes maar aan de andere kant vind ik mezelf en jullie ook flinkerds dat we ‘op onze’leeftijd’ dat toch allemaal nog maar doen.

  3. Wellicht dat WordPress Editorial Calendar je daarbij kan helpen. Dat is een plugin voor wp (verie 3.7.5.). Die geeft per maand precies aan wat er allemaal gepland en gepubliceerd is. Hij komt als calender bij je berichten te staan/

  4. Bij mij gaat het vaker fout met plannen, maar dan heb ik altijd weer iets over het hoofd gezien. Ik corrigeer dan als volgt: via ‘dashboard’ ga je naar ‘alle berichten’. Je klikt het betreffende blog aan. Rechts verschijnt dan rolvenster. Daar klik je op de gepubliceerde datum. Dan kun je daar de datum aanpassen. Succes

Comments are closed.