Tasje…

Als de advertentie maar vaak genoeg voorbij komt, ga ik uiteindelijk voor de bijl. Want ik vond het een superleuk tasje. Lekker klein, leuke kleurtjes, aangename prijs. Maar… alleen via internet te koop. Via een site die de zaken uit China en omliggende landen betrekt. Dus aarzelde ik om dan uiteindelijk toch overstag te gaan.

Maar ik ben blij dat ik het heb gekocht, want er kan beslist veel in en is super handig. Vooral als je op reis bent. Dan mik ik het zo in de rugzak, heb alles bij me en ben ook meteen klaar om netjes op pad te gaan.

Principes zijn mooi, maar impulsaankopen blijken sterker te zijn 😉

6 thoughts on “Tasje…

  1. Oh, ik snap je helemaal! Ik viel ook voor een advertentie, in mijn geval een rok. Ik negeerde hem braaf, maar hij bleef maar komen. Uiteindelijk ging ik toch voor de bijl. Leuk tasje ook!

  2. Leuk en handig. Helaas mag ik van mezelf de rest van mijn leven geen tassen meer kopen. En ik moet er streng op toezien.

Comments are closed.