De ene z’n brood….

…is de andere z’n dood. En dat blijkt maar weer eens als je het gratis krantje “De oud Rotterdammer” doorbladert. Tussen allerlei artikelen over oud Rotterdam staan er ook advertenties. Daar draait zo’n blad natuurlijk op. Er zit gelukkig ook heel wat leuke reclame tussen, voor uitjes, vakanties en gezellige avondjes. Maar ook heel wat reclame gewijd aan het overlijden. Dat loopt van het leeghalen van huizen tot de advertenties zoals hieronder. Tja, het is nou eenmaal het leven, maar wil ik er zo met mijn neus op gedrukt worden….?
Advertentiecollage_01

4 thoughts on “De ene z’n brood….

  1. Ik heb al jaren niet meer van die krantjes onder ogen gekregen. Ik heb al tig jaren een Nee-Nee sticker op mijn brievenbus.

  2. Ja, dit soort advertenties lees je alleen maar in die plaatselijke krantjes en net wat Wieneke zegt, die worden meestal door wat oudere mensen gelezen.

  3. Tja, het is natuurlijk wel de doelgroep, die deze krant leest. Jonge mensen zullen er niet zoveel mee hebben, denk ik.

Comments are closed.