Kalender

kalendersJe denkt dat je nog maar net de nieuwe kalender hebt opgehangen, of het is alweer tijd om de nieuwe aan te schaffen. Wij deden dat tussen kerst en oud-en-nieuw, dus redelijk op tijd. Niet dat we nou zo vaak kijken, maar helemaal zonder kalender in de gang, nee dat is het niet. Het moet een niet al te groot formaat zijn en een vrolijk plaatje geven elke maand. Gelukkig vonden we juiste en nadat we ook nog een dagelijkse scheurkalender vonden, waren we klaar voor het nieuwe jaar.
Het oude jaar was nog niet om dus waarom dan al in de uitverkoop? Het is toch een beetje pijnlijk als je in oktober de volle mep hebt betaald, waar je na een beetje geduld twee maanden later dan 30% minder voor mag betalen.
In de grote Rotterdamse boekhandel Donner hingen de kalenders nog te kust en te keur. Dus wie er nog geen heeft, sla je slag.

7 thoughts on “Kalender

  1. Wij hangen al jaren geen kalender meer op, eigenlijk sinds de kinderen de deur uit zijn en tegenwoordig gebruiken we de agenda’s op telefoon en tablet.

  2. Meestal vergeet ik er een te kopen. Voorheen kregen we er een paar, o.a. van de bank. Sinds de pensionering is dat afgelopen en bij de bank kom ik haast nooit meer.en

Comments are closed.