Mannenzaak

Dit vind ik nou een een typisch voorbeeld van “mannenzaken”. Want ik ken geen vrouw die in de rij zal gaan staan om een stukje vlees te mogen grillen. Ik denk dat vrouwen toch liever in een pannetje roeren, beetje van dit en beetje van dat erbij en rustig proeven of het lekker is. Deksel er op en dan maar een tijdje laten stoven.
Mannen daarentegen willen meteen resultaat zien. Het moet een beetje roken, ruiken, niet al te lang duren en stevig smaken. Ondertussen staan ze met elkaar te praten en drinken ze een biertje…..
Nou ja, dat is natuurlijk niet altijd zo. Zat mannen die heerlijk kunnen én willen koken, genoeg vrouwen die koken niet zo geweldig vinden.
Maar bij wijze van spreken dan, hè….

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Mannenzaak

  1. De barbeque hier in Frankrijk heb ik aangeschaft voor de zonen, die vinden het leuk om te doen. Gaan ook het vlees kopen, marineren enz. Mijn man geeft er niets om, wel om op te eten wat zijn zonen geroosterd hebben.

  2. Haha, ik ben nogal van de contra, maar in dit geval zal ik me niet in de mannenzaak mengen!

Comments are closed.