Familieweekend

We vierden dit jaar dus alle verjaar- en hoogtijdagen in één klap. De kinderen vinden al die verjaardagen maar een gedoe. En moet je nou zo nodig vieren dat je ouder wordt? Nou nee, want ouder worden is niet altijd een pretje, maar dát je nog steeds vief en fit bent, mag toch wel een beetje feestelijk herdacht worden…nietwaar?
Dus huurden we een huis in Limburg, in Klimmen. Op internet bekeken we het en het leek ons heel leuk. En dat was het ook! Een heerlijk knus, gezellig en gastvrij huis. Met ruimte voor iedereen, met gemakkelijke stoelen, maar ook met een grote en comfortabele eetkeuken.
Met verse bloemen in de vensterbank, een echte Limburgse vlaai in de koelkast en ook nog eens verse eitjes van eigen kippen. Een warmer welkom kregen we niet eerder.
Vrijdagmiddag maakten wij er al een beetje kwartier en daarna kwamen zo langzamerhand de zonen en schoondochter. (wordt vervolgd)

Bewaren

5 thoughts on “Familieweekend

  1. @Bettie: Dat denk ik wel, erg hartelijke mensen daar 😉
    @Sjoerd: dat had ik al gedacht, maar je komt toch niet zo gauw onaangekondigd op visite. Maar het is daar mooi wonen!

Comments are closed.