Boek

Petra heeft haar promotieplaats bij de prestigieuze universiteit van Cambrigde vooral te danken aan haar grootvader, die een gerespecteerde auteur is. Maar het onderzoek kan haar niet echt boeien en als opa overlijdt en zij zich verdiept in zijn nalatenschap, ontdekt ze een geheimzinnige foto. Wie zijn die mensen, waar is dat… en gaat het hier om het schandaal waar opa’s biograaf op doelt. Ze laat haar promotie voor wat het is en gaat op onderzoek uit. Al snel ontdekt ze dat er een geheim was in 1910. Om wie gaat het dan? Stukje bij beetje ontrafelt ze hoe de vork in de steel zit. Maar kan ze de verdacht-makingen van de biograaf nog voor zijn?
De patissier van Parijs is een prettig lezend boek van Laura Madeleine. De heerlijkheden die er in beschreven worden doen je het water in de mond lopen.

4 thoughts on “Boek

Comments are closed.