Oud wordt nieuw

Wat grappig toch, dat alles altijd weer terugkomt. Wie nooit de moeite neemt om zijn huis te veranderen, een nieuw behangetje te nemen of de meubels weg te doen en er modernere voor in de plaats te zetten, die wordt vanzelf weer hip en trendy.
Want in de jaren 80 hadden wij in onze flat een kurken wand. Zelf geplakt, wat nog best een vervelende klus was. Toen wij in ons huidige huis kwamen wonen, was zoiets al weer helemaal uit beeld. Nu zou die kurken wand zomaar weer hip en helemaal van deze tijd zijn. Kijk maar, hier staat ie helemaal 2017, maar voor mijn gevoel ook nog helemaal 1981 😉

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “Oud wordt nieuw

  1. Zelfs met kleding zie je dat oud weer in is.
    Echt een foto van een sfeervol hoekje!

  2. Toen ik in 1974 in het kraambed lag zei mijn oma, kijkend naar de kurkwand achter ons bed, ‘wat ga je nog met die muur doen?’. Ik vond het toen mooi en nu weer. In de tussenliggende jaren vond ik het vreselijk.

Comments are closed.