Cadeautjes

12-cadeautjes Wat ook bij Kerst hoort, is het geven van kleinigheden. Geen grote cadeaus, maar kleine dingen en het liefst aan heel veel mensen. Dus zit ik in november al te knutselen en liggen er stapels “toffees” klaar om uit te delen bij de spellen- en Scrabbleclub. En voor de mede-cursisten van Leo. Dat ziet er toch gezellig uit?

Dat het dan een enorme rommel in mijn hobbykamer is, neem ik op de koop toe. Gelukkig is het hier nog maar vagelijk te zien op de achtergrond.

 

2 thoughts on “Cadeautjes

  1. Wat ziet dit er feestelijk uit. Leuk om cadeau te krijgen, maar minstens net zo leuk om te bedenken en te maken. Creatief hoor!

  2. Erg leuk! Iets zelfgemaakts krijgen (en ook geven) vind ik nog het allermooiste. Ik ben blijer met een zelfgemaakt potje jam dan met een gekocht duur ding.

Comments are closed.