Klussen

Vraag de mannen in mijn gezin om te koken en ze serveren een heerlijke maaltijd. Maar vraag je om te klussen, dan betrekt hun gezicht.
Echtgenoot vindt klussen een gruwel, oudste wordt er heel ongelukkig van en jongste is weliswaar best handig, maar mist toch ook het echte klus-gen.

Maar nu jongste gaat verhuizen, moesten we afgelopen weekend toch allemaal aan de slag. Gelukkig was het allemaal nog wel te overzien. De muren hoefden maar één keer te worden geverfd en echt verbouwd hoefde niets. De klus was dus snel geklaard.

En die ene kamer waar behangen moest worden? Daar voelde mijn schoondochter zich in haar element. Want gelukkig heeft zij echt behangerstalent! Fluitend plakte ze baan naar baan en zo kan haar zwager straks lekker dromen in een super mooie slaapkamer.

2 thoughts on “Klussen

  1. Behangen was – ik herhaal was – mijn ding wel. Ooit heb ik zelfs een keer medaillonbehang gedaan. Dat was me een moeilijke rotklus! Maar het resultaat was geweldig. Nu moet ik er niet meer aan denken zelfs. Leuk om zo met elkaar te rommelen, Els.

Comments are closed.