Examen

  Het zal je toch maar gebeuren. Je staat er redelijk voor, bent er zeker van dat je je diploma van het VWO gaat halen. Ook je ouders zijn er van overtuid en hebben een leuke reis voor je geboekt. Meteen na de examens vertrek je.
Dan is er een stuk onbenul die het examen Frans steelt en op internet zet. Dus moet het examen worden uitgesteld.

En laat dat nou net gehouden worden op die dag dat jij op vakantie gaat. Vette pech, je zult thuis moeten blijven. Want uitstellen of een herkansing zit er niet in. Vakantie is geen excuus om weg te blijven.
Dat is echt balen!!

2 thoughts on “Examen

  1. Ik heb begrepen dat een vliegticket bij de KLM om deze aantoonbare reden kon worden omgezet zonder extra kosten. Wel heel coulant! Het is natuurlijk wel een heel ondoordachte domme actie geweest.

Comments are closed.