Zelfgemaakt

Al langer liep het plan om een “pak en plakworkshop” te volgen, samen met Dorothé. En afgelopen week was het dan zover. Bij haar thuis stond de tafel al klaar en had Lisette van Altijd Gezel-Li gezorgd voor een heleboel rollen prachtig gekleurd papier, lijm en kwasten. Zelf hadden we wat dingen meegebracht die wel een opknapbeurtje konden gebruiken. En gezellig kletsend met nog drie andere vriendinnen begonnen we met papier uitzoeken. Dan kwam het scheuren en vervolgens plakken. Het werd niets een erge smeerboel, al zaten mijn handen wel vol. Maar al met al ben ik erg tevreden met het resultaat. Een saaie bloempot werd een vrolijke sierpot. Een potje waar eerst handcrème in had gezeten, werd omgetoverd tot een leuk kralendoosje.

 

One thought on “Zelfgemaakt

  1. hoi Els,

    Ja ik heb het virus dus ook te pakken en kijk speurend in huis naar te beplakken voorwerpen 😉 Nog geen tijd gehad om de daad bij het woord te voegen of erover te bloggen. De focus ligt nu op het lopen. We moeten nog maar eens een workshopje doen 😉

    groetjes,

    Dorothé

Comments are closed.