Jeugdsentiment

Laatst kwam het gesprek op liedjes uit onze jeugd. De eerste jeugd-radio uitzendingen, met Jos Brink en Theo Stokmans. En met Rob de Nijs, Trea Dobbs en niet te vergeten The Buffoons. Een vriendin uit Twente was er helemaal gek van.

3 thoughts on “Jeugdsentiment

  1. Volgens mij had je jaren daarvoor al Minjon, de jeugdafdeling van de AVRO.
    Ik zag het helemaal zitten, had best wel bij Minjon gewild. Maar ja, Hilversum was het andere eind van de wereld, toen.

  2. O jee, vertroebeling van de herinnering. De man achter “Top of Flop” was Herman Stok natuurlijk en die bedoelde ik.
    Ik kende de Buffoons door het vriendinnetje uit Twente, maar mijn favoriet was Rob de Nijs. Daar heb ik zelfs nog voor gespijbeld.

  3. Trea Dobbs heette eerst Trea van der Schoot. Ze was ook van de Ploem Ploem Jenka. Wat idioot dat je zoiets onthoudt eigenlijk. De Buffoons vond ik helemaal niks indertijd en ik weet niet wie Theo Stokmans is.

Comments are closed.