Knutzels’ Duplicate Spel (11)

Waren de letters te moeilijk of waren er zoveel een weekje tussenuit? Ik kreeg maar drie woorden binnen deze week. Kijk maar hieronder welke woorden en de bijbehorende scores.


Ria S. vond het woord met de hoogste score EH (J10 horizontaal) en dat wordt ook gelegd.


Met de letters uit deze ronde kunnen zo te zien heel wat woorden worden gevonden. Ik hoop dan ook op wat meer inzenders.
De gevonden woorden kunnen uitsluitend met onderstaand formulier worden ingezonden. De inzendtermijn sluit op woensdagavond as. om 24.00 uur.
In de zijbalk staat de tussenscore na 10 rondes. Voor niet gespeelde rondes werd 0 punten genoteerd. Dat bleek toch het meest eerlijk te zijn. Nieuwkomers zijn altijd nog altijd welkom.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

PS:
Alle scores worden met een speciaal voor Scrabblepartijen geschreven programma gecontroleerd. Daarmee is de hoogst haalbare score te vinden en speelt (buiten mededinging) ook de computer mee, die ik Meester EINSTEIN heb genoemd. Mr. EINSTEIN zou de hoogst behaalbare score hebben gemaakt met het woord HE op B8 verticaal.
Daardoor zouden HAFAATJES en EX zijn gevormd. HAFA betekent Harmonie en Fanfare, het verkleinwoordje is dan HAFAATJES. Het is een echt scrabblewoord, dat nauwelijks in de dagelijkse taal wordt gebruikt, vrees ik. Maar ja, het had gemogen.


One thought on “Knutzels’ Duplicate Spel (11)

Comments are closed.