Spelletje

Het gebouw van vorige week leverde slechts één goed antwoord op. Henk heeft kunnen achterhalen dat het  hier ging om een kantoor van ING in Boedapest,dat staat op het dak van het uit 1882 stammende Andrássy Paleis in Boedapest.

De verantwoordelijke architect is Erick van Egeraat (geb.1956), van bureau EEA (= Erick van Egeraat Associated Architects), dat tijdens de bouw (1992-1994) ook een vestiging in Boedapest had. In januari 2009 ging EEA failliet, maar maakte een maand later een doorstart als besloten vennootschap genaamd Designed by Erick van Egeraat.
Zijn uitgebreide antwoord levert hem dus 3 punten op.

Ik zoek het deze week niet al te ver van mijn huis. De vraag luidt: van welke gemeente is deze vlag?

Antwoorden kunnen, uitsluitend per e-mail, worden gezonden aan:
spelletje@knutzels.nl