Laatste dag!

Vandaag is het de laatste dag van het 5e One World One Heart event. Tot vanavond 24.00 uur  kan nog gereageerd worden. Dan is het over!
Meer dan 100 reactie kreeg ik en dat zeker niet slecht. Het brengt een hoop werk met zich mee, want alle reacties moeten beantwoord worden. Maar het was enorm leuk om zoveel oude en nieuwe bloggers te ontmoeten. Binnenkort laat ik weten wie een set kaarten heeft gewonnen.

Today is the last day of the 5th One World One Heart blogevent. Until this evening at 24.00 hours you can react. Then it is over and out!

I received more than 100 comments and I am very pleased with that result. It gave me a lot of work, as I answered everyone. But it was also great fun to meet so many old and new bloggers. Within short I will announce who won a set of my handmade cards.