Nooit geweten….

Al heel lang geleden kochten schoonzus en ik bij de Bijenkorf een blauw plastic doosje. Het lag bij een kleine opstelling van cadeautjes onder een tientje (het was misschien nog wel in het gulden-tijdperk??)
Wij deden er onze bankpasjes  in. En dat is hardstikke handig, want alles is veilig opgeborgen. Toen mijn portemonnee gestolen werd, zaten daar dan ook gelukkig geen bankpasjes in. Dat maakte de schade ietsjes minder, maar dat is een ander verhaal.

Nu zag ik in de Libelle dat ik dus al jarenlang rondloop met een door Marcel Wanders ontworpen DESIGN -doosje.
Het vreemde is dat ik het doosje nooit meer ben tegengekomen. Wel heb ik al tig maal moeten vertellen waar ik het gekocht had, omdat ook anderen het zo handig vinden.

Voor wie het nu ook wil hebben: te koop bij Moooi voor 5 Euro.