Die Qual der Wahl

Die Qual der Wahl, of vrij vertaald: te veel om uit te kiezen

Dezer dagen zullen er wel weer honderden al dan niet met zorg gekozen cadeaus geruild worden, of erger. Ergens in een kast gestopt om vergeten te worden. Ik heb hier een wat dubbel gevoel over. Aan de ene kant is het heerlijk dat wij het, ondanks crisis, toch nog zo goed hebben. Aan de andere kant is er de schaamte voor zoveel overvloed. Het kan echt wel een beetje minder.

Qual-der-WahlDeze foto’s werden genomen op het vliegveld van Keulen. Niet eens zo’n groot vliegveld, maar met luxe winkeltjes waar de keuze bijkans onmogelijk was, zoveel was er te vinden.

Nou ja, enig nut hebben ze wel gehad. Het leverde mij stof op voor een logje šŸ˜‰

One thought on “Die Qual der Wahl

  1. Ja, ik heb datzelfde gevoel, maar dan bij een kerstpakket. Hoe leuk ik het ook vind om er een te krijgen en hoe spannend ook om het open te maken, dit jaar heb ik alles weggeven. Want die kasten vol, daar wil ik van af.

Comments are closed.