Dansend 2010 in!

Dansend in 2010

Dansend 2010 in!

Bij Sunday Postcard Art was het thema “Met hoge hoed en jacquet”. Ik zocht het in de 30er jaren, waarin er ook crisis was. Dus gebruikte ik als achtergrond de trefwoorden van wat nieuwsberichten en liet het danspaar in een sprookjeswereld dansen. Daarmee sloeg ik 2 vliegen in 1 klap, want dit plaatje past ook in het open thema van Gothic Arches.

Sunday Postcard Art has `with tophat and tail`as their theme for this week. Ik got inspired by the thirties, when the world was in crisis as well. So I used tags from recent newsitems as a background and placed the dancing couple in a dreamworld.

Therewith I put also two egss in one basket, as this card fits also in the open theme of  Gothic Arches.

12 thoughts on “Dansend 2010 in!

  1. Haiii Els… wat leuk.. een nieuw blog. Ik ga hem gelijk aan mijn favorieten toeveoegn.
    Het ziet er mooi uit zeg!!
    Ik wil je een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

    Lieve groetjes,
    Jolanda

Comments are closed.