Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Zo tegen het einde van het jaar kijken velen terug. En hoe ouder we worden, hoe vaker we zeggen “Waar blijft de tijd”. Net als Herman van Veen in dit vertaalde lied van Jean Ferrat.

Als de clip niet start, dit is de link

3 thoughts on “Maandag met muziek

Comments are closed.