Zuinig aan…

In deze dure tijden komen allerlei bezuinigingstips voorbij en duiken bespaar-goeroes op Instagram op.

Sommige volg ik ze, al is het alleen maar om te zien waar en wat bespaard wordt. Een aantal dingen eten of gebruiken we niet. Dat alleen al scheelt enorm 😄

Zo zag ik laatst een instagrampost over waar het goedkoopste wc-papier te koop is. Hier Leo koopt dat altijd en ik weet bij lange na niet hoe duur het is. Het is vast niet het meest luxe papier, maar het zijn ook niet zulke flinterdunne velletjes.

Maar deze influencer ging onderzoeken waar het goedkoopst papier te vinden zou zijn. Ze doet dat met humor en ook wel een beetje met een flinke knipoog. Daarom ook vind ik het leuk om zo nu en dan te kijken.

En ja, dan moet je natuurlijk niet alleen op de prijs, maar ook op het aantal rollen en het aantal velletjes en niet te vergeten het aantal laagjes letten. Ik heb nog niet gezien waar de beste keus gevonden kan worden.

Dus wacht ik af en kijk nog wel of ik ook daarop zal bezuinigen….

6 thoughts on “Zuinig aan…

  1. Ik koop de laatste jaren medium zacht gerecycled ongebleekt 2-laags toiletpapier van een flutmerk. Geef daar circa 4 euro per jaar aan uit. Daar valt dus weinig op te besparen. 2-Laags voldoet doorgaans prima en anders leg ik 2 velletjes op elkaar. Dat is eenvoudiger dan lagen dkie niet nodig zijn van ellaar peuteren. 😉

  2. Als ik ergens niet op bezuinig is het daarop, niet dat ik duur papier gebruik ik koop het bij de Lidl, en dat papier bevalt met het beste.

Comments are closed.