Spellen

Hert hele songfestival is een beetje aan me voorbij gegaan. Vroeger keken we allebei met veel plezier. De laatste jaren werd het ons te veel show, te veel glitter, lawaai en te weinig echt mooie liedjes. Nou ja, laten we zeggen dat we het allemaal een beetje over de top vinden.

Maar goed, dit jaar was het in Rotterdam. Door alle maatregelen zagen we slechts een heel klein stukje van alle opwinding. Gelukkig las ik wel wat enthousiaste blogs met veel foto’s.

Zaterdag viel deze advertentie ons wel op. Ja zeg, logisch een hele pagina. Nee, dat was het niet. Het was slechts één woord. Maar wel fout gespeld.

En dat verbaast me dan. Daar kijkt iedereen dus gewoon overheen.

9 thoughts on “Spellen

  1. Ik heb er helemaal niets van meegekregen of gezien… En dan heb ik waarschijnlijk ook niet veel gemist.

  2. Ik heb het Songfestival bijna helemaal genegeerd. Deze advertentie zag ik wel, maar vooral dat Douze Points. Dat vond ik leuk en verder keek ik niet. Ja wat jammer is dat dan, zo’n fout. Maar het gebeurt!

Comments are closed.