Delft

Voor mij een eitje, voor Bertie een flinke reis naar Delft. We ontmoetten elkaar op het station en liepen al kletsend naar het centrum. Ondertussen appte ik Emie, zodat we gezellig met z’n drieën aan de koffie/thee zaten.
Emie had daarna een huishoudklus te doen, Bertie en ik gingen op pad en schoten winkel in en winkel uit. Veel gekocht? Nee hoor, kijken, kijken en dan toch niet kopen. Er moest natuurlijk ook geluncht worden. We liepen over grachtjes, zagen Nijntje, het Meisje met de Parel in velerlei vormen en kwamen ook nog een spraakzame Hugo Grotius tegen. Dat kan allemaal in Delft. Een leuk stadje waar we vast nog wel eens rond willen neuzen.

8 thoughts on “Delft

  1. Oh en nu ik die gele kan weer zie, heb ik toch een beetje spijt van de groene mokken. Moet echt nog eens naar Delft hoor.

Comments are closed.