Boek

Ik moest er even inkomen, in dit boek. Dacht eerst dat het weer een beetje van hetzelfde zou zijn. Maar dan ineens, werkelijk van het een op het andere moment, verandert alles.
Annie Rush heeft fijne herinneringen aan haar oma, minder goede herinneringen aan haar vader. Die verliet haar moeder om ergens in een ver land zijn dromen waar te maken. Haar jeugd brengt ze door in Vermont, te midden van de suiker-esdoorns, waar het familiebedrijf om draait.
Annie heeft ook haar eigen dromen. Ze wil graag iets kunstzinnigs gaan studeren, en daarbij houdt ze van koken. Het lijkt te mooi om waar te zijn als ze een aanbod krijgt om een TV-programma te gaan maken. Als dan ook nog die geweldige en zeer aantrekkelijke kok daarin mee doet en zelfs met haar trouwt, kan er bijna niets meer stuk. Maar dan gebeurt er iets dat werkelijk haar hele leven overhoop haalt. Al weet ze daar zelf niets van… Maar uiteindelijk krijgt ze haar leven toch weer op de rails, dankzij de steun van haar familie en vrienden.
Niet al te diepgravend, maar goed voor een aantal uurtjes leesplezier.

Bewaren

One thought on “Boek

Comments are closed.