Herinneringen

Toen we een tijdje geleden in Steenwijk waren, wilde Leo ook eventjes kijken in Steenwijkerwold. Daar had hij nog een tijd in dienst gelegen en hij was nieuwsgierig hoe het er daar nu uitzag. De navigatie stuurde ons keurig naar dit bord, midden in het centrum. Leo keek een beetje verdwaasd in het rond. Hij herkende het helemaal niet, was het dan zo veranderd?
Maar nee, volgens die kaart bestond Steewijkerwold zoals hier pas sinds de jaren 80.
De Johannes Postkazerne bleek nu in Darp (gemeente Havelte) te staan. En ook dat was natuurlijk niet ver rijden. Gelukkig dat herkende hij wel, al was de wacht aan de poort vervangen door camera’s en was er ook wat nieuw bijgebouwd. Toch leuk om het weer even gezien te hebben.

En dan is er natuurlijk nog Google, die altijd wel een paar oude foto’s te voorschijn weet te toveren. Zodat we nog even terug in de tijd kunnen reizen…

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “Herinneringen

  1. Dat was nog eens wat, de diensttijd. Voor mij gewoon verloren tijd…

Comments are closed.