Wandelen

Elke donderdag is wandeldag, meestal niet al te ver van huis. Maar ja je moet je toch eens in het avontuur storten dus togen de Ganzenpassers vorige week met de randstadrail naar Landgoed Clingendael om daar een stuk te wandelen. Dat hadden meer mensen bedacht, want de Japanse tuin met zijn bloeiende azalea’s en rododendrons lokte velen. Het werd dus een beetje file-wandelen, maar we zagen toch wel erg veel moois. Natuurlijk stopten we even bij het theehuis om koffie en gebak te nuttigen en bij te kletsen. En daarna nog een stuk van Clingendael zelf, langs een bunker en weiden vol bloemen.  Waarna we met bus en randstadrail weer terug naar onze eigen stad reden. Mooie wandeling, die misschien in een ander seizoen, met een ander natuurdecor, nog eens wordt overgedaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

6 thoughts on “Wandelen

  1. Wij hebben er in de buurt gewoond en kwamen er vaak. Het is er schitterend en je brengt me op een idee. Ik zet hem weer eens op mijn lijstje. Leuke naam heeft jullie wandelclub!

  2. Dit is echt de tijd van het jaar voor Clingendael. Maar het is dan ook werkelijk prachtig!
    En het is nog gezond voor je ook.
    Groetjes

  3. Wandelen zou je het liefst alleen doen in zo’n park… Een mooie omgeving.

Comments are closed.