Foto’s

Foto: KnutzEls – Hanoi, op de markt

Foto: Loes Heerink

Ontelbare foto’s staan er op onze computer. Netjes in mappen verdeeld, met soms enkele, soms honderden foto’s. Vooral de mappen van onze reizen staan vol. De foto hierboven staat in de map “Vietnam”. Het is nog een analoge foto, gedigitaliseerd dat wel. Beslist geen slechte foto, al zeg ik het zelf. Er staan er nog wel meer in die map. Maar die hou ik voor onszelf 😉
Sommige mensen hebben net een andere kijk op foto’s maken. En dat is vaak heel fascinerend. Neem nou Loes Heerink. Zij maakt foto’s in dat zelfde Vietnam, maar dan vaak vanaf een brug of viaduct. Ze wacht dan net zo lang totdat er een verkoopster met haar waren onder door loopt. En dat levert weer heel andere beelden op. Leuk hè?
Als je op de foto klikt, kom je op Loes Heerink’s Instagram-account.  Daar staan nog veel meer prachtige foto’s.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Foto’s

Comments are closed.